La Carrera 10K Fem celebra la seua novena edició

La Carrera 10K Fem celebra la seua novena edició amb l’objectiu de batre el seu rècord de participants

Batre el rècord en el nombre de participants. Eixe és el repte dels organitzadors de la 10K Fem, després que en l’edició del 2022 s’aconseguira igualar les xifres anteriors a la pandèmia.

El pati del Palau dels Scala de la Diputació de València ha acollit aquest dijous la presentació de la novena edició d’aquesta carrera. La primera de 10 quilòmetres de categoria femenina que se celebra en tota Espanya. 

La presentació ha comptat amb la presència del diputat d’Esports de la corporació provincial, Andrés Campos. Qui ha destacat “la consolidació total d’una prova que ha sigut tan important per a l’impuls de la igualtat en l’esport”.

Per la seua part, la directora de la carrera, Maravillas Aparicio, ha enumerat els objectius que han inspirat aquesta prova pionera des del seu naixement.

La també presidenta del club ‘Nosotras deportistas’, club organitzador de la carrera, ha destacat que aquesta prova “és una fita per a les dones”. 

L’organització de la prova continua realitzant diferents accions al voltant de la carrera principal. Una de les que més interés desperta és la coneguda com a ‘Entrenaments a la meta amb Serrano’, gràcies a la qual aquelles inscrites en la 10K Fem que ho desitgen tenen l’oportunitat de preparar-se amb grups d’entrenament liderats per atletes del Club Cárnicas Serrano.

La prova tindrà lloc diumenge 5 de març, coincidint amb els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona a la ciutat de València i recorrerà els llocs més emblemàtics de la ciutat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.