La Carrera de la Dona recorre este diumenge el districte d’Algirós

Este pròxim diumenge 10 d’abril, de 09:30 a 12 hores, València acull la XVII edició de la Carrera de la Dona amb l’objectiu de promocionar la pràctica de córrer i de l’exercici aeròbic entre totes les dones, lluitar contra el càncer i conscienciar sobre la importància de la seua prevenció. La carrera també pretén promoure hàbits de vida saludables, combatre la violència de gènere i les desigualtats socials que pateixen les dones en tots els àmbits.

La prova, de 5.500 metres, tindrà lloc pels carrers del districte d’Algirós i està organitzada pel Grup Motorpress Ibérica S.A. en col·laboració amb la Regidoria d’Esports i amb la Fundació Esportiva Municipal.

Recorregut

La cursa té l’eixida en l’avinguda dels Tarongers i circularà per Lluís Peixó, Marí Blas de Lezo, avinguda de Blasco Ibáñez, carrer de Ramon Llull, carrer del Serpis, José María Haro, carrer de Campillo de Altobuey i avinguda dels Tarongers fins a la meta ubicada a l’altura de la Facultat de Magisteri. 

L’avinguda dels Tarongers romandrà tancada des de la rotonda amb l’avinguda de Catalunya fins a la rotonda amb Enginyer Fausto Elío de 6 a 13:00 hores.

Restriccions a l’estacionament

Està prohibit estacionar en l’avinguda dels Tarongers en direcció al Cabanyal-Canyamelar (des de la rotonda amb l’avinguda de Catalunya fins a la rotonda amb Enginyer Fausto Elío) així com en esta mateixa avinguda en sentit contrari (des de Lluís Peixó fins al carrer de Ramon Llull), des de dissabte dia 9 a les 22 hores fins a les 14 hores. 

Afeccions al transport públic

Les persones usuàries poden consultar en temps real les incidències i els talls de les línies de l’EMT i Metrovalència en les xarxes socials de les dos entitats.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.