La Casa de la Joventut de Paterna aposta per l’esport, el cinema i una activitat especial contra la violència de gènere en l’agenda de novembre

La Casa de la Joventut de Paterna aposta per l’esport, el cinema i una activitat especial contra la violència de gènere en l’agenda de novembre

Diverses activitats esportives, vesprades per a cinèfils i altres tallers de manualitats, dirigits a joves de 12 a 30 anys, formen part de la programació jove gratuïta que l’Ajuntament ha organitzat per a aquest mes sense necessitat d’inscripció prèvia

Tal com ha subratllat la regidora de Joventut, Andrea López “amb amb una variada programació, busquem ampliar les diferents inquietuds d’oci i aficions dels paterneros i paterneras més joves al mateix temps que seguim amb l’Aula de reforç en els diferents centres del municipi”


L’Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, ha organitzat una variada programació gratuïta per al mes de novembre dedicada a l’esport, al cinema i a una activitat especial amb motiu del Dia Mundial contra la violència de gènere, entre altres tallers divertits.

Tal com ha subratllat la regidora de Joventut, Andrea López, “amb una variada programació, busquem ampliar les diferents inquietuds d’oci i aficions dels paterneros i paterneras més joves al mateix temps que seguim amb l’Aula de reforç en els diferents centres del municipi”.

De fet, aquest dimarts 14 de novembre a les 18.00h es donaran cita els joves amants del Hama Beads per a gaudir d’aquesta mena de manualitats creatives. El dijous 16 de novembre a la mateixa hora, s’impartirà un taller de Nail Art.

Serà divendres que ve 17 de novembre a les 18h quan es dona principi al torneig Switch i Mario Kart 8. La següent setmana, concretament, el dimarts 21 de novembre a les 18h, la jornada està dedicada per als Cinèfils.

Així mateix, en la vespra del Dia Mundial contra la violència de gènere, està prevista una activitat especial amb tallers de conscienciació i sensibilització que tindran lloc a les 18 hores el dimecres 24 de novembre.

Finalment, el dimarts 28 de novembre a les 18 hores, es practicarà una modalitat esportiva amb el torneig de Bàdminton.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.