La Casa de la Joventut de Paterna es prepara per a l’arribada de Pasqua

La Casa de la Joventut de Paterna es prepara per a l’arribada de Pasqua amb una àmplia programació temàtica a l’abril

Tallers de cuina sobre ‘panquemaos’, jocs tradicionals pascueros i de taula, tallers de com crear el teu cometa. Així com karaoke i altres tallers de granadures, de paper reciclat o marmolado. Són les pròximes cites específiques de l’agenda de la Casa de la Joventut durant el mes d’abril

Durant tots els divendres del mes, en horari de 16.30 a 20.30 hores, continuarà celebrant-se el Racó del Joc a la Casa de la Joventut del Parc Central així com en la seu del carrer Mestre Canós


Aprofitant l’arribada de la Pasqua, l’Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut. Ha organitzat una variada i específica programació d’activitats a partir del 2 d’abril fins al dimarts 30.

D’aquesta manera, el dimarts 2 abril, s’impartirà el Màster de cuina panquemao i jocs tradicionals. Que donarà inici al calendari d’activitats per a els/as joves paterneros/as, a les 10.30 hores.

L’endemà, dimecres 3, es durà a terme una nova jornada de jocs tradicionals pascueros i de taula a partir de les 11 hores i que continuaran durant el dijous 4 d’abril.

La programació de temàtica pascuera sieguirá a la vesprada, el divendres 5 d’abril, a les 18 hores, amb el taller Crea el teu cometa.

D’altra banda, durant les pròximes setmanes s’han programat un altre tipus d’activitats com són el taller de granadures el dimarts 9 d’abril, a les 18 hores. El divendres 12 d’abril està prevista la pràctica esportiva d’equilibri coneguda com slackline, a partir de les 18 hores.

En el mateix horari, el dimarts 16, s’oferirà el taller d’adhesius i el divendres 19. Es tancarà la setmana amb un espai més lúdic i musical mitjançant l’activitat d’un Karaoke, a les 18 hores.

En la recta final del mes d’abril, l’agenda de la joventut acollirà el dimarts 23 un taller de paper reciclat. El divendres 26 li toca el torn al taller de xapes i el següent dimarts 30, se celebrarà un taller de paper marmolado. Les tres activitats s’iniciaran a les 18 hores, a la Casa de la Joventut de Parc Central.

A més, durant tots els divendres del mes, en horari de 16.30 a 20.30 hores. Continuarà el Racó del Joc a la Casa de la Joventut del Parc Central així com en la seu del carrer Mestre Canós. De la mateixa manera que es prossegueix amb l’Aula de Reforç durant totes les setmanes.

Les persones interessades podran inscriure’s de manera presencial a la Casa de la Joventut. En horari de dilluns a dijous d’11 a 14 hores i de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 hores, o a través del telèfon 96 137 01 03.

Tal com ha destacat la regidora de Joventut, Andrea López, “dins de l’oferta d’oci, des de la Casa de la Joventut. Proposem per a la els/as joves paterneros/as aquest tipus d’activitats temàtiques en el nostre calendari amb motiu de la celebració de Pasqua”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.