La Cavalcada del Ninot de Aldaia: Creativitat i crítica en un desfile Únic

Així és, Aldaia s’ha vestit de festa i sàtira amb la celebració de la Cabalgata del Ninot, una tradició que va deixar bocabadats amb la seva originalitat i enginy a tots els assistents.

El regidor de Festes i Falles, José Luís Montesinos també ha estat present en aquesta Cabalgata

El regidor de Festes i Falles, José Luís Montesinos també ha estat present en aquesta Cabalgata, admirant el pas de totes les comissions falleres i l’energia contagiosa que inundava els carrers d’Aldaia aquest frenètic mes de març.

Les carrosses, les perruques i disfresses van ser les protagonistes indiscutibles en aquesta cabalgata tot i que va haver públic que va trobar a faltar un poc més de crítica i enginy x2

El que és innegable és el gran treball i dedicació dels fallers d’Aldaia per a la Cavalcada del Ninot

Cada comissió va demostrar una gan dedicació i  creativitat en els seus dissenys i actuacions donant vida a temàtiques del més diverses. El resultat va ser un espectacle impressionant que va captivar a tot el públic present.

Des de les elaborades carroces fins als detalls dels disfresses, tot va estar perfectament orquestrat per a oferir una experiència única i inoblidable per als presents. Amb el seu esforç i talent, els fallers van aconseguir crear un ambient de festa i diversió en el qual tot el públic va poder gaudir al màxim.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.