La Cavalcada del Ninot transforma Albal en un escenari ple de festa i color

Albal celebra la seva tradicional Cavalcada del Ninot, un espectacle que combina la tradició fallera amb la creativitat i l’alegria dels seus habitants.

 L’alcalde ens comenta que esta molt content i que desde l’ajuntament treballen per tal de donar tot el suport als falleros i falleres d’albal

La regidora de festes i falles també ha destacat la importància  de la  col.laboració entre l’ajuntament i la junta central fallera durant tot l’any per fer aquesta mena d’ esdeveniment posibles.

Els carrers s’han convertit en una passarel·la de color i diversió, amb ninots i carrosses que han preparat els falleros i falleres durant tot l’any i que  captiven l’atenció de tots els assistents. Les Falleres Majors d’Albal son les encarregades de  presidir aquest esdeveniment.

Elles personifiquen  l’esperit festiu i l’orgull de la cultura fallera.

A més de les disfresses dels fallers, la cavalcada inclou música en directe, balls, carrosses i altres espectacles que anim en l’ambient festiu. 

És una ocasió única per gaudir de la cultura local i compartir moments inoblidables amb familiars i amics. Amb l’èxit d’aquesta edició, Albal reafirma el seu compromís amb les festes populars i la preservació de les seves arrels culturals.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.