La Ciutat d’Alzira acull el curs IVAFIQ «Masculinitats i persones sense llar»

  • Es tracta d’una activitat gratuïta finançada per l’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat dels Serveis Socials (IVAFIQ) i organitzada per COEESCV
  • Esta formació està dirigida a professionals de l’Educació Social

­­­

El Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors de la Comunitat Valenciana (COEESCV) tria el Centre de Participació Ciutadana (CPC) d’Alzira  per a realitzar la formació «Masculinitats i persones sense llar».

Este curs forma part  del pla de formació IVAFIQ – COEESCV, que consistix en formació gratuïta i exclusiva per a persones col·legiades en el COEESCV. És una activitat finançada per l’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat dels Serveis Socials (IVAFIQ).

Esta formació està dirigida a professionals de l’Educació Social, és a dir, tant estudiants com educadors i educadores socials que es troben treballant en recursos d’atenció primària bàsica, específica o secundària i que estiguen treballant amb població en situació de sensellarisme, tant del sector públic com del tercer sector.  

El curs té un format presencial i una duració de 20 hores. L’horari de cadascuna de les sessions és de 9.30 a 14 hores i les dates són el divendres 9 de setembre, 30 de setembre, 7 d’octubre i 14 d’octubre en el Centre de Participació Ciutadana d’Alzira.

El termini d’inscripció  és de fins una setmana abans de la primera sessió o aconseguir el contingent màxim de persones inscrites, hi ha places limitades.

El Centre de Participació Ciutadana (CPC) d’Alzira està adscrit a l’Àrea de Serveis Socials i Innovació Social, on un dels seus perfils professionals és el d’educador i educadora social. Alzira compta amb un total de quatre educadors. A més, l’àrea d’Alzira sempre ha estat molt vinculada amb el COEESCV des dels seus inicis.

Pots consultar tota la informació en el següent enllaç.

Comenta la notícia