La Ciutat d’Alzira acull el curs IVAFIQ «Masculinitats i persones sense llar»

  • Es tracta d’una activitat gratuïta finançada per l’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat dels Serveis Socials (IVAFIQ) i organitzada per COEESCV
  • Esta formació està dirigida a professionals de l’Educació Social

­­­

El Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors de la Comunitat Valenciana (COEESCV) tria el Centre de Participació Ciutadana (CPC) d’Alzira  per a realitzar la formació «Masculinitats i persones sense llar».

Este curs forma part  del pla de formació IVAFIQ – COEESCV, que consistix en formació gratuïta i exclusiva per a persones col·legiades en el COEESCV. És una activitat finançada per l’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat dels Serveis Socials (IVAFIQ).

Esta formació està dirigida a professionals de l’Educació Social, és a dir, tant estudiants com educadors i educadores socials que es troben treballant en recursos d’atenció primària bàsica, específica o secundària i que estiguen treballant amb població en situació de sensellarisme, tant del sector públic com del tercer sector.  

El curs té un format presencial i una duració de 20 hores. L’horari de cadascuna de les sessions és de 9.30 a 14 hores i les dates són el divendres 9 de setembre, 30 de setembre, 7 d’octubre i 14 d’octubre en el Centre de Participació Ciutadana d’Alzira.

El termini d’inscripció  és de fins una setmana abans de la primera sessió o aconseguir el contingent màxim de persones inscrites, hi ha places limitades.

El Centre de Participació Ciutadana (CPC) d’Alzira està adscrit a l’Àrea de Serveis Socials i Innovació Social, on un dels seus perfils professionals és el d’educador i educadora social. Alzira compta amb un total de quatre educadors. A més, l’àrea d’Alzira sempre ha estat molt vinculada amb el COEESCV des dels seus inicis.

Pots consultar tota la informació en el següent enllaç.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.