La ciutat de València manté la seua línia descendent de l’atur

La ciutat de València manté la seua línia de recuperació de l’ocupació i de descens de l’atur, i ha registrat este octubre la millor dada des de fa 12 anys. Segons les dades facilitades per Labora, el mes s’ha tancat amb una xifra de 50.973 persones desocupades, la qual cosa suposa una reducció del 27,5% des de 2010

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha destacat en primer lloc el descens de l’atur respecte de 2021 i ha subratllar la dada dels contractes de treball, destacant que el 55, són de tipus indefinit, la qual cosa contribueix de manera directa en l’estabilitat de l’ocupació i de les vides de les persones”.

També el regidor de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuan, ha manifestat la seua satisfacció per estes dades que subratllen la consolidació de l’impuls econòmic en el municipi. Sanjuan, ha destacat que s’ha registat un evident descens en l’atur de joves demostrant que València lidera el creixement econòmic d’entre les grans ciutats d’Espanya.

Segons les últimes dades facilitades per la Seguretat Social relatius al mes de setembre de 2022, la ciutat de València ha registrat la millor dada absoluta d’afiliacions a la Seguretat Social en els últims 12 anys en aconseguir les 414.253 persones cotitzadores en el tercer trimestre de l’any, segons es desprén de les dades facilitades per la Seguretat Social.

Comenta la notícia