La companyia Pànic Escènic guanya la Mostra de Teatre Amateur del Perelló

El Centre Cultural del Perelló va baixar ahir el teló d’una nova edició de la Mostra de Teatre Amateur, amb el lliurament de premis i l’obra ‘La mare coratge’ fora de concurs i posada en escena per , la companyia guanyadora de la passada edició.

El jurat de la mostra de teatre va decidir que l’obra guanyadora el premi ‘Perelló a escena’ fora ‘Amant a sou’ del grup valencià Pànic Escènic.

No va ser l’únic premi que va guanyar la companyia, ja que també es va emportar el de millor director, per a José David Badía i el de millor actriu, per a Amparo Sospedra i també el premi de públic.

A més, el premi de millor actor va ser per a Maties Serrat, de l’obra ‘Hereus, un per el teu, dos per el meu’ de la companyia Pla i Revés d’Altea, mentre que el muntatge ‘Calç portar a Totó’ de la companyia de Carcaixent Àgora Teatre es va emportar dos premis, el de millor actriu de repartiment per a Leo Sebastián i el de millor actor de repartiment per a Javier Gomar.

La companyia guanyadora es va emportar el premi de 600 euros amb el qual es reconeix a la millor obra d’aquesta mostra amateur que enguany ha elevat el seu nivell en els dos mesos de representacions al Perelló.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.