La companyia ‘Tiempo de Zarzuela’ ret homenatge al Mestre Serrano a Alcàsser

El concert se celebrarà el pròxim 26 de febrer, a les 19.00 h, al Centre Cultural d’Alcàsser

Amb motiu del 150 aniversari del naixement del “Mestre Serrano” (1873-2023). La companyia “Tiempo de Zarzuela” presenta un Concert-Homenatge al compositor més important que ha tingut València.

I és que el Mestre José Serrano va ser el melodista del poble. La banda sonora de les dues primeres dècades del segle XX, compositor de sarsueles i el creador de l’Himne Regional valencià.

Amb el millor format i la màxima qualitat, el Centre Cultural d’Alcàsser acollirà aquest concert el pròxim diumenge, 26 de febrer, a les 19.00 hores.

L’espectacle girarà entorn de la vida del Mestre Serrano

Es tracta, així, d’una antologia amb les obres més importants del mestre de Sueca: Los claveles, La Reina Mora, Alma de Dios, La Dolorosa, i moltes més. La llista de sarsueles que va compondre aquest valencià és interminable. Va consagrar la seua vida al gènere xic i va posar la banda sonora a la vida espanyola de les dues primeres dècades del segle XX. És més, les seues creacions eren tan ben rebudes pel públic. Que aquells que acudien a veure les seues sarsueles, taral·larejaven a l’eixida del teatre cadascuna de les seues composicions.

L’elenc està format per la soprano Raquel Roig, la mezzosoprano Estíbaliz Ruiz i el tenor Vicente Ombuena. L’antologia estarà acompanyada amb la gran qualitat dels professors de l’orquestra de la companyia “Tiempo de Zarzuela”. Al capdavant el mestre Ximo Romero, ànima máter del projecte.

A més, el Mestre José Serrano estarà caracteritzat per l’actor Carles Rosselló, gestor cultural d’Alcàsser, que serà l’encarregat de contar les seues anècdotes més importants en una fusió on textos i música oferiran, al públic, un espectacle únic.

L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, ha animat a tota la ciutadania a «gaudir d’aquest gran concert-homenatge que és possible gràcies a la forta aposta per la Cultura que realitza aquest equip de govern».

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.