La Comunitat inicia una línia de col·laboració amb Baixa Saxònia per a incrementar el turisme alemany

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha iniciat contactes, en el marc del seu viatge institucional a la regió de Baixa Saxònia. Amb l’operador turístic alemany TUI per a incrementar la presència de turistes procedents d’aquest país a la Comunitat Valenciana.

Així ho ha traslladat als directius del principal operador turístic d’Europa i un dels majors del món.

El president ha subratllat que les relacions entre la Comunitat Valenciana i Baixa Saxònia, que comparteixen la seua vinculació amb Volkswagen per les gigafactories projectades en tots dos territoris. Obrin una “finestra d’oportunitats” que pot ser aprofitada per a reforçar la presència turística alemanya en la Comunitat Valenciana.

Per altra banda, Puig ha anunciat que es plantejarà establir una connexió permanent directa amb la ciutat de Hannover a través de l’Aeroport de Castelló.

El president ha destacat que la companyia s’ha mostrat interessada a intensificar la seua presència en la Comunitat Valenciana.

I precisament en el marc d’aquesta línia de treball oberta amb TUI, es produirà una nova reunió en la pròxima fira turística ITB, que se celebrarà en Berlín del 8 al 12 de març.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.