La Comunitat Valenciana implementa un Pla d’Inspecció de Joc per garantir la legalitat i protegir els vulnerables

La consellera d’Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino, destaca la importància del Pla d’Inspecció de Joc 2024-2026, que s’implementa per primera vegada a la Comunitat Valenciana.

Aquest pla té com a objectiu garantir el compliment de la normativa vigent, erradicar pràctiques prohibides i protegir col·lectius vulnerables com els menors.

Merino subratlla el compromís del Consell amb la correcta aplicació de la normativa del joc, fent èmfasi en la protecció de menors i persones inscrites en el Registre de Persones Excloses de l’Accés al Joc de la Comunitat Valenciana. Aquest pla, aprovat per la Direcció General de Tributs i Joc, s’executarà en col·laboració amb la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrit a la Comunitat Valenciana.

El pla inclou set programes d’inspecció, centrats en el control d’accés als establiments de joc, la vigilància de la publicitat, la verificació d’autorisacions i permisos, i la prevenció del joc il·legal. Cada programa té objectius clars i indicadors per assegurar la seua efectivitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.