La Comunitat Valenciana inicia l’EBAU amb més de 24.000 estudiants i exàmens en 56 tribunals

Més de 24.200 estudiants han començat aquest dimarts les proves d’accés a la universitat. Que tindran lloc fins al dijous 6 de juny a la Comunitat Valenciana.

Les proves es desenvolupen en un total de 56 tribunals: 16 de la Universitat de València. 12 de la Universitat Politècnica de València. 11 de la Universitat d’Alacant, 11 de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i 6 de la Universitat Jaume I de Castelló. 

L’EBAU ha iniciat amb l’examen de Llengua Castellana i ha tancat la primera jornada amb les proves de Física, Història de l’Art, Cor i Tècnica Vocal II i Disseny. Demà, Història d’Espanya i Història de la Filosofia encetaran el segon dia d’exàmens. Finalment, dijous tancarà el matí amb Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials II i Arts Escèniques II. 

El conseller d’Educació i Universitats, José Antonio Rovira. Ha visitat este matí la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de València junt a Isabel Vázquez, vicerectora d’estudis de la universitat. Rovira ha desitjat sort als estudiants i ha expressat la voluntat de la Conselleria d’homogeneïtzar les proves a tota Espanya.

Dels estudiants que es presenten enguany a les proves, el 59% són dones i el 41% homes. El 92% accedeixen a les PAU després d’haver cursat Batxillerat i el 8% restant, després d’un cicle formatiu, opció que s’ha incrementat en un 13% enguany. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.