La Conselleria d’Agricultura convoca per 847.000 euros les ajudes a la certificació de la producció ecològica

Per a titulars d’explotacions agropecuàries, d’empreses d’elaboració, manipulació, envasament, emmagatzematge, exportació o comercialització de productes

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha convocat les ajudes a la certificació de la producció ecològica per a 2022, per un import de 847.000 euros.

Les ajudes es dirigeixen als titulars d’explotacions agropecuàries, d’empreses d’elaboració, manipulació, envasament, emmagatzematge, exportació o comercialització de productes.

Suposen un instrument a favor de la competitivitat en el sector agrari, en oferir els consumidors, a través del sistema de control i certificació, una garantia objectiva de la presència d’una sèrie d’atributs de valor en el producte.

L’objectiu de la convocatòria consisteix a cobrir parcialment el cost de certificació dels productes agroalimentaris com a incentiu a la producció ecològica en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, en línia amb l’II Pla Valencià de Transició Agroecològica,

El Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) és l’òrgan que assistirà a l’administració en la gestió d’aquestes ajudes ja  consolidades en la Comunitat Valenciana.

La convocatòria d’aquestes ajudes, oberta durant un termini de 15 dies, pot consultar-se en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Comenta la notícia