La Conselleria d’Educació limita l’ús dels mòbils a les aules de la Comunitat Valenciana

Els dispositius mòbils no podran utilitzar-se a les aules de la Comunitat Valenciana com a norma general i el seu ús quedarà limitat a dos excepcions

Les activitats didàctiques baix la supervisió del personal docent i raons individuals específiques de salut o altres degudament justificades que haurà d’autoritzar la direcció del centre.

Així ho estipula la Conselleria d’Educació en la nova resolució sobre la regulació de l’ús de dispositius mòbils en centres educatius no universitaris, sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana.

La norma general serà que la utilització dels mòbils quede limitada a activitats didàctiques en les quals es requerisca el seu ús i que hauran d’estar contemplades en el projecte educatiu de centre i en la programació d’aula corresponent. 

Rovira ha assenyalat la importància de promoure una educació digital responsable entre els xiquets i joves i, en este sentit, ha manifestat que això implica establir restriccions de temps, finalitat i lloc d’ús, tant dins com fora dels entorns educatius, una responsabilitat que recau en tots els membres de la comunitat educativa.

La resolució, publicada hui al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, entra en vigor el dilluns 8 de maig.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.