La Cooperativa “Persones de Confiança” de l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs

La Cooperativa “Persones de Confiança” de l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs destina els beneficis obtinguts de la venda dels seus productes al Mercat Municipal  a la Creu Roja, concretament als refugiats d’Ucraïna.

Aquest matí s’ha celebrat al IES Clara Campoamor d’Alaquàs l’acte de lliurament dels diners recaptats. Una cita a la qual han estat presents l’alumnat i professorat impulsors d’aquesta iniciativa, Salvador Folgado Iglesia, president de la Creu Roja de l’assemblea local d’Aldaia, Toni Saura, Alcalde d’Alaquàs, Marian Espert regidora d’educació i Pepa López, tutora del grup i coordinadora del projecte i l’alumnat de PR4.

La Cooperativa “Persones de Confiança” va nàixer fa dotze anys com una experiència pionera emmarcada dins del projecte educatiu “Empresa i iniciatives emprenedores” realitzat per l’alumnat de 4t ESO del Programa de Reforç (PR4). Aquest projecte utilitza la metodologia ApS, que és una proposta educativa que combina processos d’Aprenentatge i de Servei a la Comunitat en un sol projecte molt articulat, en el qual els i les participants s’impliquen en necessitats reals de l’entorn amb la finalitat de millorar-lo.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.