La cremà d’Alberic tanca l’exercici faller amb major participació de la localitat

La festa per excel·lència de les valencianes i els valencians ha portat la germanor i el bon ambient als carrers d’Alberic. Que enguany suma més de 1.300 falleres i fallers.

Després de les ofrenes a la Mare de Déu dels Desemparats i a la Mare de Déu del Roser. Alberic ha donat la benvinguda a la jornada més fallera amb la celebració de la Missa en honor a Sant Josep, a l’església de l’Esperit Sant.

Després de la missa, la pirotècnia Aitana esperava a l’avinguda Ribera Alta per fer vibrar a tot el poble amb el so i l’olor de la pólvora. Una mascletà de 117 quilos tancava el matí del dia de Sant Josep.

Després de la cremà de les falles infantils, els monuments grans de la Verge de l’Assumpció, Pensat i Fet, Lo Millor, l’Amistat, El Corral, El Fallo i, finalment, la Comissió Local Fallera, digueren adéu a les falles 2024. Un exercici intens, com explicava la Fallera Major d’Alberic, Desirée Canut.

L’alcalde d’Alberic, Toño Carratalá, destacava la germanor característica d’estes festa i agraïa el treball de totes les persones que la fan possible.

Amb el tancament del cicle faller, el poble de la mona comença ja a preparar les vestes de la Setmana Santa. Que començarà amb la celebració del Diumenge de Rams.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.