La Crida 2024 arranca les Falles de Paiporta amb un Videomuppng i un emotiu discurs de les falleres majors

Paiporta va assistir dissabte passat 1 de març a la Crida per a donar principi a les falles 2024.

L’esperada data va ser canviada pel dol per les víctimes de l’incendi del barri de Campanar de València

L’esperada data va ser canviada pel dol per les víctimes de l’incendi del barri de Campanar de València i tots els fallers i falleres es van reunir a l’esplanada de l’Ajuntament. er a escoltar el discurs de la fallera Major, Sandra Barrera i Navarro, i la fallera Infantil, Natalia Tarazona i Ferrero.

A l’acte va assistir la regidora de Cultura, Esther Torrijos, i el president de la Junta Local Fallera, Raúl Zamora Jurado al costat de les falleres. Per a donar principi a estes festes i veure, al costat de tota la població, la projecció de l’impressionant videomapping sobre la façana de l’ajuntament.

Durant la seua intervenció des del balcó de l’ajuntament, la regidora de Cultura. Va agrair a la Junta Local Fallera i les sis comissions el seu treball constant per a “fer que les falles siguen moments d’alegria i germanor demostrant ser un poble amb responsabilitat i que s’adapta a les circumstàncies”.

Es va donar enhorabona a les Falles que complixen els seus aniversaris

També va voler donar l’enhorabona a les Falles que complixen els seus aniversaris. La Falla Verge dels Desemparats – Dr. Fleming i la falla Cervantes pels seus 50 anys, Falla Plaza Iglesia pels seus 45 anys i la Jaume I pel seu 10 aniversari.

A les 20.00 h. totes les comissions falleres van eixir des de la plaça Solguera cap a l’escalinata de l’ajuntament de Paiporta. Per a saludar a Vicent Ciscar, primer tinent d’Alcaldia, i a la regidora de Cultura, Esther Torrijos. Que van rebre a totes les falleres majors i presidents de cada falla.

L’acte va acabar amb un castell de focs artificials. Donant pas així al començament oficial de les Falles i a una extensa programació que inclou albaes, mascletaes, l’ofrena a la Verge. Els premis i tots els actes fallers inclosos en una setmana intensa que culminarà amb la cremà i el començament d’un nou any faller.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.