La Crida tindrà lloc el pròxim diumenge 3 de març 

Junta Central Fallera anuncia les noves  dates del calendari faller 

El President de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, s’ha reunit hui amb la  seua directiva per a comunicar el nou calendari faller

El President de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, s’ha reunit hui amb la  seua directiva per a comunicar el nou calendari faller després que el passat  dilluns finalitzara el dol oficial per les víctimes de l’incendi de Campanar . 

Ballester ha volgut subratllar “la solidaritat, el respecte i l’empatia” que totes les  comissions falleres i les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor  han tingut des de dijous passat amb les persones afectades per l’incendi.  

La reprogramació dels actes fallers dona així, seguretat jurídica a les comissions  falleres que tenen diferents permisos concedits durant el mes de març per a  realitzar diferents activitats.  

Amb tot açò, els actes del Programa de Festejos que es van vore afectats es  realitzaran en les següents dates: 

Dia de la Crida: Tant la Macrodespertà com l’Entrada de Bandes i la Crida  tindran lloc el diumenge 3 de març en el mateix horari que hi havia programat.  

– 07.15 hores. Macrodespertà Infantil des de la Plaça de la Reina. 

– 07.30 hores. Macrodespertà pels carrers de la Pau i Sant Vicent fins a  arribar a la Plaça de l’Ajuntament. 

– 08.00 hores (aproximadament). Apoteosi amb mascletà a la Plaça de  l’Ajuntament i posterior desdejuni. 

– 12.00 hores. Entrada de Bandes (L’eixida serà a les 11.30 des de la  Plaça de Tetuán). 

– 20.00 hores. CRIDA (L’espectacle s’iniciarà a les 19.35 hores).

∙ Visita a la Ciutat Fallera: dilluns 4 de març a les 11:00h 

Gala de la Cultura: dimecres 6 de març en el mateix horari que hi havia  programat (a les 20.30 hores la recepció i a les 21 hores l’entrega de  guardons) 

Homenatge al Pintor Segrelles: diumenge 10 de març a les 11:30h ∙ Gala Fallera: divendres 19 d’abril en el mateix horari que hi havia programat – 19.30 hores. Concentració dels sectors a Fira València 

– 20.00 hores. Inici photocall per sectors 

– 21.30 hores. Sopar 

Es comunica, a més, que dins del calendari pirotècnic, l’espectacle pirotècnic a  càrrec de Pirotècnia Zaragozana previst en un principi per al diumenge 3 de març  a les 20 hores passarà al divendres 1 de març a les 23.59 a la mateixa ubicació,  la Plaça de l’Ajuntament.  

Junta Centra Fallera trasllada de nou el seu afecte als familiars i amics de les  víctimes de l’incendi, així com el seu suport a totes i tots els afectats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.