La Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero lliura les condecoracions al mèrit civil

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, va presidir ahir el lliurament de les diferents condecoracions al mèrit civil que es va celebrar en el Palau del Temple, un acte en el qual va destacar “l’eficàcia i la professionalitat de cadascun dels guardonades guardonats”.
La Guàrdia Civil va reconéixer amb la Creu amb Distintiu Blanc el treball de la cap de la Unitat de Coordinació contra la violència sobre la dona de la Delegació del Govern, Carla Mercé.
La Creu al Mèrit Civil va recaure en el Comissari Javier Pérez Castillo; la Creu de l’Orde d’Isabel la Catòlica, en l’Inspector Cap Alberto Salvador Enfedaque i la Condecoració al Mèrit Civil en l’informàtic de la Delegació del Govern, Joaquín García.
A més, amb les medalles al Mèrit de la Protecció Civil es va distingir als policies nacionals, José Enrique Carmona, Jesús Delgado, Jesús Gutiérrez i Jesús Miguel Pérez, i als oficials de Policia, Juan Luis Sepúlveda i José Manuel Lara. Finalment, amb la placa d’honor a l’Ordre del Mèrit Civil es va reconéixer la labor de la III Unitat d’Intervenció Policial de València.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.