La delegada del Govern i el subdelegat a València reben a la portaveu del PP a l’Ajuntament de València

dav

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, juntament amb el subdelegat a València, Rafael Rubio, ha rebut aquest matí en el Palau del Temple a la portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament de València, Mª José Catalá, i al senador del PP Fernando de Rosa.
Després de la trobada, el subdelegat a València ha informat els mitjans de comunicació que en els nou primers mesos de 2020 s’han presentat 243 denúncies d’ocupacions d’immobles a la ciutat de València. “Això no significa, ha assegurat Rubio, que hi haja hagut 243 ocupacions i usurpacions, sinó que s’han presentat aqueix nombre de denúncies i que hi ha hagut actuacions que han fet disminuir la xifra de possibles ocupacions reals a la ciutat”.
Rubio ha explicat que “la ciutat té 410.000 habitatges i que el percentatge de denúncies presentades és el 0,0005 del total d’immobles, per la qual cosa no és un problema apressant a la nostra ciutat. Evidentment ho serà per a les persones que hagen pogut patir aqueixa ocupació, però amb les últimes disposicions de la Fiscalia General de l’Estat que es van dictar al setembre s’està actuant de forma accelerada i en aquest moment s’estan produint desallotjaments pràcticament immediats”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.