La DGT preveu més d’un milió de desplaçaments en les carreteres de la Comunitat Valenciana en l’operació especial de Setmana Santa

La segona fase de l’operació de la DGT per a la Setmana Santa, que preveu més d’un milió de desplaçaments a la Comunitat Valenciana, ha començat hui i finalitzarà el dilluns 1 d’abril. 

La delegada del Govern, Pilar Bernabé, ha fet una crida als conductors perquè extremen les precaucions

La delegada del Govern, Pilar Bernabé, ha fet una crida als conductors perquè extremen les precaucions i respecten la normativa de circulació al temps que ha assenyalat que “hi haurà tolerància zero en els excessos de velocitat, el consum d’alcohol i drogues” i en l’ús de la telefonia mòbil mentre s’està al volant.

La primera fase de la DGT es va prolongar des de divendres passat fins al diumenge, 24 de març, en la qual cal lamentar la defunció d’una persona en les carreteres de la comunitat.

La Setmana Santa és el període en què es produïx un important èxode de vehicles dels nuclis urbans propiciat per les festivitats d’estes dates, les vacances escolars i universitàries, i per multitud d’actes religiosos de fort arrelament popular.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.