La DGT preveu prop de 900.000 desplaçaments en les carreteres valencianes amb motiu de l’operació especial de l’1 de maig

Arranca l’Operació Especial de Trànsit 1 de maig de la DGT a la Comunitat Valenciana, que durarà fins al diumenge 5 de maig.

En esta Operació Especial s’espera, a nivell nacional, un total de 8.400.000 desplaçaments de llarg recorregut, dels quals l’11% afectaran a l’àmbit territorial de la Comunitat.

El Dia Internacional del Treball, junt al dimarts, 2 de maig, festiu en diverses comunitats autònomes, propiciarà un important moviment de vehicles amb les zones turístiques de costa, litoral, muntanya i segones residències com a destins principals. Per això, la DGT ha posat en marxa una sèrie de mesures de regulació, ordenació i vigilància del trànsit. 

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha fet una crida als conductors i conductores perquè extremen les precaucions i respecten les normes de circulació.

A la província de València, les carreteres on s’espera més conflictivitat són l’A-3 en els trams de Requena i Quart de Poblet; l’enllaç de les autovies A-7 i A-3; l’N-332 a l’alçada de Gandia, Bellreguard i Oliva, l’accés a Tavernes de la Valldigna i la rotonda d’accés a Cullera, i la CV-500 entre la fi de l’autovia i la Rotonda de Sidi, així com entre la Rotonda del Perellonet i la del Saler.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.