La digitalització destaca el la IV Jornada d’Aigües Potables i Residuals en la Ribera

Hui s’ha celebrat a la Casa de la Cultura d’Alzira la IV Jornada d’Aigües Potables i Residuals en La Ribera. Un esdeveniment que ha reunit a més de 140 inscrits representant a diferents poblacions de la Ribera com d’altres comarques i a la qual han assistit l’Alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el Gerent de l’EPSAR, Juan Ángel Conca o Pedro Fresco, Director General de Transició Ecològica de la GVA.

En aquestes jornades s’han tractat qüestions tan importants com la digitalització per tal de controlar les pèrdues d’aigua en els trajectes del clavegueram i així afavorir el se estalvi, les mesures més adequades per gestionar les aigües caigudes per les pluges i la responsabilitat de les institucions al respecte de tots els temes tractats.

Esta jornada ha centrat el seu objectiu en “El camí cap a les ciutats intel·ligents” i tractar els avantatges de la digitalització, les tecnologies IOT i mesura intel·ligent d’aigua o la reutilització del recurs, com també les millores mediambientals i la presentació d’un PERTE

Comenta la notícia