La Diputació conclou el desplegament de 4.000 sensors intel·ligents per a la recollida de dades en tots els municipis de la província

La Diputació conclou el desplegament de 4.000 sensors intel·ligents per a la recollida de dades en tots els municipis de la província

La Diputació redobla la seua aposta per convertir la província de València i els seus municipis en territoris intel·ligents.

El diputat d’Innovació i Fons Europeus, Juan Ramón Adsuara, ha explicat els projectes que s’estan duent a terme en matèria d’Smart Cities i que han situat la institució provincial com a una de les entitats referents a nivell nacional i europeu en la gestió de territoris intel·ligents.

Així, la Diputació ha completat el desplegament de 4.000 sensors intel·ligents a través del projecte Connecta València, cobrint els 266 municipis de la província. Aquesta iniciativa busca convertir València en un territori intel·ligent i sostenible, millorant la gestió municipal en àrees clau com medi ambient, mobilitat i turisme. 

A través de subvencions i l’ús d’Intel·ligència Artificial per a millorar la presa de decisions, la Diputació promou una gestió més eficient i basada en dades reals per beneficiar tant els ajuntaments com els ciutadans.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.