La Diputació de València ajudarà a Torrent i Massanassa a desenvolupar els seus principals projectes

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha visitat Torrent i Massanassa. Per conéixer de primera mà les necessitats dels dos municipis de l’Horta Sud

Així com les millores que estan realitzant amb inversions de la corporació provincial. 

Mompó ha explicat que vol recórrer tots els pobles per poder conéixer en profunditat el territori i prendre les decisions de la millor forma possible

El president de la Diputació de València ha mostrat la seua disposició per a posar-se a treballar ja en l’ampliació de la Ciutat de l’Esport de Torrent. 

Per la seua banda, l’alcaldessa de Torrent i diputada provincial, Amparo Folgado. Ha detallat que l’ampliació d’este espai esportiu comptarà amb una piscina a l’aire lliure, un pavelló i diferents pistes per a augmentar l’oferta esportiva i facilitar l’accés a esta pràctica.

El president de la Diputació de València també ha visitat el solar que l’Ajuntament de Massanassa va adquirir en 2021 i que ara, gràcies al Pla Obert d’Inversions de la Diputació, es convertirà en un edifici per a albergar diferents dependències municipals.

Segons ha explicat l’alcalde i diputat provincial, Paco Comes. Hi haurà un local d’assaig per a la banda de música. Una altra part estarà destinada a la Policia Local, i un tercer espai es dedicarà a urbanisme.

Els alcaldes d’ambdós municipis han agraït a Mompó la seua visita. Que ha permés conéixer de primera mà les demandes dels veïns i veïnes i explicar a què es dedicaran els diners del Pla Obert d’Inversions.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.