La Diputació de València anuncia l’inici de la campanya de neteja de platges 2024

La institució provincial assumix el cost de la gestió dels residus, que fins l’any passat requeia als ajuntaments i anuncia l’adquisició de dos nous tractors i una màquina de neteja

El diputat de Medi Ambient, Avelino Mascarell, anuncia “la congelació per a 2024 de les taxes als ajuntaments i l’ampliació de la campanya de neteja fins al 15 d’octubre”

La Diputació de València ha anunciat l’inici de la campanya 2024 de neteja de platges per al 1 de març, estenent-la fins al 15 d’octubre a causa de l’augment d’usuaris a la tardor.

S’han adquirit dos nous tractors i una màquina de neteja per millorar els recursos tècnics i humans. La Diputació assumirà les despeses de gestió de residus a partir d’enguany pels ajuntaments associats. Es congela el preu públic per adaptar-se a l’objectiu d’oferir més serveis sense augmentar el cost.

Feliciten els municipis per les 34 Bandes Blaves obtingudes a la província. En la jornada, es van revelar les dades de la campanya 2023, que inclouen la neteja de 21,7 km de costa, amb 500 metres cúbics de residus recollits, com ara restes vegetals, plàstics i paper.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.