La Diputació de València dóna suport alimentari als refugiats palestins a través de UNRWA

La vicepresidenta primera i diputada de Cooperació Internacional, Natàlia Enguix, s’ha reunit amb la directora d’Acció Humanitària, Emergències i Desenvolupament d’UNRWA a España, Lorena Gamito, i la delegada de l’agència de l’ONU en la Comunitat Valenciana, Sara Gimeno. 

Durant la trobada, Enguix ha garantit una assignació de 40.000 euros per a ajuda alimentària als refugiats palestins en la franja de Gaza, a través de la pròpia UNRWA.

La vicepresidenta de la Diputació ha animat a les responsables d’UNRWA a “continuar desenvolupant el treball que realitzen en la zona malgrat les dificultats i les tensions”, i ha assenyalat que l’aportació realitzada per la Diputació podria incrementar-se enguany en funció de les necessitats dels afectats i de l’evolució del conflicte”.

Per la seua part, la directora d’Acció Humanitària d’UNRWA España, Lorena Gamito,  ha agraït la implicació de la corporació valenciana, que en els últims anys ha col·laborat amb UNRWA a Síria i Gaza, i que en l’última dècada ha aportat més de 300.000 euros a l’agència de Nacions Unides per al desenvolupament de diferents projectes humanitaris.

Gamito directora d’Acció Humanitària d’UNRWA España ha lamentat la delicada situació per la qual travessa la franja de Gaza, amb “més de 33.000 persones assassinades i més de 75.000 ferides des del passat 7 d’octubre”. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.