La Diputació de València explica les bases de les subvencions d’acció social a les entitats del sector

La Diputació de València ha convocat hui a més de seixanta entitats per a informar sobre la convocatòria de subvencions d’enguany en matèria de benestar social

Les quals inclouen projectes relacionats amb la salut mental, l’Alzheimer, les conductes addictives i l’exclusió social

El president, Vicent Mompó, i la diputada de Benestar i Inclusió Social, Imma González, han presidit la jornada informativa en el Centre Cultural la Beneficència de València.

El president Mompó ha començat expressant la seua solidaritat amb les famílies afectades per l’incendi de Campanar i ha destacat la importància de la col·laboració entre la Diputació i les associacions per a garantir la justícia social i la igualtat.

Així mateix, ha reconegut la labor de les entitats d’acció social presents i ha subratllat el compromís de la Diputació amb el benestar social de la província.

El president ha ressaltat també el canvi de nom de l’Hospital Psiquiàtric a Hospital de Salut Mental Provincial per tal de combatre l’estigma associat a les malalties mentals.

D’altra banda, la jornada ha tractat la implementació de l’octau pla provincial de prevenció d’addiccions en pobles de menys de 20.000 habitants, així com la pròxima campanya de prevenció del suïcidi dirigida a xiquets i joves. 

La convocatòria de subvencions, que es publicarà pròximament en el Butlletí Oficial de la Província, inclou ajudes a mancomunitats i entitats sense ànim de lucre per a projectes específics en diverses àrees d’acció social. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.