La Diputació de València ha assistit a un esdeveniment per commemorar el Dia Internacional per la Igualtat Salarial

La Diputació de València ha assistit a un esdeveniment organitzat per l’Associació d’Empresàries, Directives i Professionals de València per commemorar el Dia Internacional per la Igualtat Salarial. 

La diputada de Benestar i Inclusió Social, Imma González, ha destacant la persistència de la bretxa salarial de gènere, que a València supera la mitjana nacional del 18%.

La presidenta de l’EVAP, Marta Iranzo, ha compartit dades de l’Institut Nacional d’Estadística que indiquen que es necessitarien 20 anys per a aconseguir la igualtat salarial, instant a continuar treballant en pro d’este objectiu des de totes les associacions. 

La col·laboració entre la Diputació de València i l’Associació d’Empresàries es va enfortir en una reunió on totes dues entitats van acordar la difusió conjunta d’activitats en matèria d’igualtat. Durant la trobada, s’han presentat projectes a desenvolupar al llarg de l’any, i s’ha convidat la vicepresidenta de la Diputació, Natàlia Enguix, a assistir a la gala de premis de l’EVAP que se celebrarà en octubre. Estos premis reconeixen dones empresàries, professionals o directives destacades en diversitat, integritat i professionalitat.

A l’esdeveniment també van estar presents la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, la secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat, Asunción Quinzá, l’alcaldessa de València, Maria José Catalá, i la diputada provincial Rocío Gil.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.