La Diputació de València inicia les obres de pacificació de la CV-315 a Benifaraig

La Diputació de València inicia el pròxim dilluns les obres de pacificació de la CV-315, coneguda com a camí de Montcada, al seu pas per Benifaraig

Objectiu aportar una major seguretat viària, reduir l’impacte acústic i millorar la sostenibilitat en la carretera.

 El president de la Diputació, Vicent Mompó, i la diputada d’Infraestructures, Reme Mazzolari, han visitat aquest divendres la pedania junt amb l’alcaldessa de València, Mª José Catalá, i la responsable pedània, Mari Carmen Barat.

Les obres, amb un pressupost de 215.000 euros, inclouen l’estrenyiment dels carrils de circulació, la creació d’un pas de vianants, la reducció de la velocitat a 30 km/h i l’ús d’una mescla asfàltica capaç de reduir el soroll. A més, es crearà una zona enjardinada amb tanques i arbrat, amb il·luminació.

La pedània, Mari Carmen Barat, ha destacat que aquestes millores permetran a les veïnes i veïns de Benifaraig “tornar a gaudir de l’aire de l’horta i les vistes que havíem perdut”.

El president Mompó ha subratllat la importància de la coordinació entre la Diputació i l’Ajuntament de València per a millorar la qualitat de vida en les pedanies.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.