La Diputació de València participa en les ‘Trobades d’Escoles en Valencià’

La Diputació de València participa en les ‘Trobades d’Escoles en Valencià’ amb un estand dedicat als versos d’Estellés

Baix el lema ‘El meu ofici és l’alegria’, l’estand de la Unitat de Normalització Lingüística de la corporació provincial albergarà un fotoreclam amb una il·lustració del poeta de Burjassot

Els assistents podran fotografiar-se amb les estrofes dels poemes d’Estellés que ells mateixos trien i se’ls donarà una polsera amb versos seleccionats entre tota la seua obra poètica


La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, com en anys anteriors, participarà en les ‘Trobades d’Escoles en Valencià’ 2024. Que enguany tenen com a lema ‘Fem poble, parlem valencià’. Ho farà amb un estand dedicat als versos d’Estellés ja que la corporació provincial està adherida a l’Any Estellés.

La Unitat de Normalització Lingüística ha fet una selecció de versos del poeta burjassotí. Reconegut com el poeta de la quotidianitat, per a oferir-los a les persones assistents. Qui visite l’estand podrà triar alguna de les estrofes seleccionades entre els poemes d’Estellés. I fotografiar-se en família o entre amics amb el divertit fotoreclam creat pel dissenyador gràfic Joanra Estellés.

Després, podran triar una de les huit polseres amb diferents versos d’Estellés seleccionats entre tota la seua obra poètica. L’estand, amb el lema ‘El meu ofici és l’alegria’. Es muntarà en les ‘Trobades’ d’Educació Primària a Estivella, Benimodo, València, Novetlè, Picanya i Lloc Nou de Sant Jeroni, i d’Educació Secundària a Burjassot, Ontinyent i Llíria. Les d’este mes seran el dissabte, 20 d’abril, a Estivella. El diumenge, 21 d’abril, a Benimodo; el dijous, 25 d’abril, a Burjassot; i el diumenge, 28 d’abril a València.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.