La Diputació de València presenta un renovat ‘Açò és la Dipu’, programa cultural per a persones majors

La Diputació de València ha presentat el programa ‘Açò és la Dipu 2024’ destinat a ajuntaments. Associacions de dones i majors o jubilats de la província de València.

A través d’aquest programa, la corporació provincial realitza circuits amb visites guiades amb la finalitat de donar a conéixer el patrimoni històric i cultural de València. 

L’acte de presentació ha reunit vora 50 municipis de la província. El president de la Diputació de València, Vicent Mompó. Ha assegurat que la vocació de l’ens provincial és donar-li un nou impuls al programa i enfortir el sentiment d’orgull de ser d’on som. Apropant a la societat tot el que forma part dels 266 municipis i les tres entitats locals menors de València.

El programa, amb rutes guiades dirigides a col·lectius de dones i persones majors de 65 anys, jubilats i acompanyants. Es completa amb funcions teatrals i altres opcions culturals. La diputada de Benestar i Inclusió Social, Imma González, ha apuntat que es tracta d’un programa que busca fomentar les relacions interpersonals i potenciar l’oci actiu entre els col·lectius que participen. 

El programa ‘Açò és la Dipu’ ofereix circuits amb visites guiades el patrimoni històric i cultural de la Diputació de València, els seus museus i exposicions, així com els palaus de la Batlia i dels Scala, els servicis i museus del Centre Cultural La Beneficència i el MuVIM, finalitzant amb un menjar de germanor. Els ajuntaments i associacions de dones i tercera edat poden presentar la seua sol·licitud al programa fins al 30 de juny. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.