La Diputació i les Falleres Majors donen la benvinguda a unes Falles de traca

Trobada de gran importància en la Diputació durant la recepció fallera

En una destacada trobada durant la primera jornada de la Recepció Fallera. El president de la Diputació Vicent Mompó va liderar la benvinguda a dues figures destacades en l’àmbit faller: Mª Estela Arlandis i Marina García.

Acompanyat per les vicepresidentes Natàlia Enguix i Reme Mazzolari. El president de la Diputació va destacar la importància de celebrar les festes juntament amb la institució.

Durant l’encontre, Mompó va estendre una càlida invitació a les valencianes i valencians per unir-se a les festivitats juntament amb la corporació.

A més, la Fallera Major de la capital, Mª Estela Arlandis, va destacar el notable potencial de les Falles, assenyalant el seu impacte en diverses comarques i pobles de tota la província.

L’esdeveniment no només va representar una trobada festiva, sinó també una ocasió per ressaltar la riquesa i diversitat de les tradicions falleres que transcendeixen les fronteres de la capital, abastant moltes comarques i localitats de la província.

La fallera major infantil, Marina García, mostra la seva il·lusió per la germanor amb la diputació i espera que estes falles siguen les millors.

La presència de personalitats clau en l’àmbit faller subratlla la rellevància d’aquestes celebracions en la vida cultural i social de la regió.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.