La Diputació impulsa la implementació del Pla Obert en 76 municipis

El president, Vicent Mompó, i la vicepresidenta Natàlia Enguix participen en Carcaixent en l’última jornada tècnica per a acostar a les comarques el major programa inversor de la història de la corporació provincial

Personal tècnic de l’àrea de Cooperació que dirigix Enguix resol les qüestions plantejades pels responsables locals sobre un pla que busca construir “espais humans, sostenibles i igualitaris”

La Diputació de València ha conclòs la seva ruta comarcal per explicar el Pla Obert d’Inversions. Un programa destinat a 76 municipis de la Ribera Alta, la Ribera Baixa, l’Horta Sud i la Vall d’Ayora. Aquest pla, que suposa el major programa inversor de la història de la corporació provincial, busca construir “espais humans, sostenibles i igualitaris”.

El president de la Diputació, Vicent Mompó, juntament amb la vicepresidenta Natàlia Enguix, han presidit la darrera jornada tècnica celebrada a Carcaixent. On s’han resolt les consultes dels alcaldes i alcaldesses sobre aquest programa que destina 340 milions d’euros als municipis i 10 milions a les mancomunitats en els pròxims quatre anys.

Aquest Pla Obert, la Diputació pretén facilitar als municipis la planificació i execució dels seus projectes, donant-los més flexibilitat i suport en el procés

Mompó ha destacat la importància de la connexió entre la Diputació i les comarques valencianes. S’ha compromès a eliminar la burocràcia per ser més àgils i eficients en l’execució dels projectes. 

Els tècnics del programa han resolt les qüestions dels responsables locals i han instat els ajuntaments a comunicar-se per resoldre dubtes i agilitzar la gestió. L’alcaldesa de Carcaixent, on s’ha celebrat la reunio de hui, s’ha també valora molt positivament aquest pla.

Amb aquest Pla Obert, la Diputació pretén facilitar als municipis la planificació i execució dels seus projectes, donant-los més flexibilitat i suport en el procés. El programa contempla tres convocatòries anuals per a l’acceptació de projectes i reconeixerà anualment les millors pràctiques. Així, la Diputació avança cap a una gestió més eficient dels recursos i una millora significativa en les infraestructures locals.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.