La Diputació inicia les obres de millora de la seguretat en la carretera que connecta Real i Dos Aguas

L’àrea d’Infraestructures que dirigix Rafa García renovarà el traçat i ampliarà la plataforma de la CV-435, concretament en el tram que va des de Real fins a Montroi, considerat com a punt de concentració d’accidents

La inversió aproximada supera els 3,2 milions d’euros, i la duració de l’obra és d’aproximadament 8 mesos, estant prevista la seua finalització per al mes de juny de 2022

La Diputació de València ha iniciat les obres de condicionament del traçat de la carretera CV-435, que unix les localitats de Real i Dos Aguas, a la comarca de la Ribera. Concretament, el tram sobre el qual recauran els treballs és el comprés entre el nucli urbà de Real i la CV-422, en el terme municipal de Montroi.

La inversió total de la intervenció ascendix als 3,2 milions d’euros, sent el termini estimat de duració de les obres de 8 mesos aproximadament, per la qual cosa la seua finalització i obertura al trànsit està prevista per al mes de juny de 2022.

Es tracta d’una actuació fonamental per a millorar la seguretat d’esta via, considerada com a Tram de Concentració d’Accidents (TCA), ja que compta amb una plataforma molt estreta i un traçat inadequat, sense vorals i amb el paviment en mal estat, sens dubte insuficient per al trànsit que suporta.

A més, el tram objecte de les obres presenta una quantitat considerable d’accessos directes a la carretera en condicions de visibilitat i trànsit diverses, alternant accessos a indústries amb accessos agrícoles i interseccions amb camins a nuclis residencials.

Per tot això, els treballs consistiran en l’ampliació de la plataforma, dotant a la mateixa de vorals de seguretat, a més de millorar el traçat i les interseccions existents.

L’actuació preveu també l’execució de voreres en tots dos marges de la carretera en el tram urbà, donant-se continuïtat a la vorera del marge esquerre, fora ja del tram urbà, per a dotar d’accés per als vianants i ciclista al poliesportiu municipal.

D’esta manera, l’àrea de Carreteres i Infraestructures que dirigix el diputat Rafa García continua donant respostes a la seua prioritat d’augmentar la seguretat viària de les diferents maneres de transport, i realitzar actuacions que redunden directament en benefici dels usuaris de la xarxa provincial de carreteres.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.