La Direcció de l’Hospital Universitari de la Ribera està treballant en uns nous fulls d’anotacions de treball

A través d’aquest comunicat, volem informar a totes i tots els treballadors, que la Gerència i la Direcció d’Infermeria de l’Hospital Universitari de la Ribera es troben treballant, conjuntament, en els nous fulls d’anotacions de treball. Que permeten oferir una millor assistència sanitària als pacients, sense alterar ni menyscabar les condicions de treball dels professionals.

Aquest aspecte s’ha traslladat al Comité d’Empresa, que hui rebrà aquests nous fulls d’anotacions per a la seua revisió.

Tal com es va informar el Comité d’Empresa el passat 19 de gener. Aquesta Direcció-Gerència està mantenint una actitud conciliadora respecte a la negociació dels fulls d’anotacions i en el nostre ànim està el poder arribar a un acord conjunt que satisfaça a totes les parts.

Aqueix mateix dia també es va informar el Comité d’Empresa que, l’1 de febrer, es posarien en funcionament. De manera provisional, els fulls d’anotacions que s’havien presentat inicialment en els serveis en els quals hi ha hagut un increment de professionals. Fins que s’incorporen els nous fulls d’anotacions en les quals s’està treballant en aquest moment.

Volem deixar constància de què es tracta d’un treball col·legiat i coordinat de tota la Direcció i la Gerència del centre hospitalari. Així com del suport d’aquesta Direcció-Gerència als supervisors i supervisores d’Infermeria de l’Hospital de la Ribera.

Som conscients que el nostre principal actiu a l’Hospital Universitari de la Ribera són els nostres professionals. A més estem segurs que, amb la responsabilitat i voluntat d’enteniment de totes les parts implicades, podrem arribar a un acord que siga favorable per a tots i totes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.