La EGM del polígon El Bony segueix donant passos cap a la seua constitució

El saló de plens del consistori ha acollit una jornada informativa per part d’AECA per a informar a les empreses i propietaris sobre el projecte

L’Ajuntament de Catarroja ha acollit una nova sessió informativa per part de l’Associació d’Empresaris de Catarroja (AECA). Amb l’objectiu de la posada en marxa de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) El Bony.

L’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, va inaugurar la jornada i va assegurar “el ferm compromís de l’Ajuntament amb aquest projecte. Per tal d’impulsar i modernitzar el polígon industrial”.

L’acte, que forma part d’un pla estratègic d’activitats informatives dins del conveni entre AECA i l’Ajuntament de Catarroja. Va estar conduït per les representants de l’associació empresarial, que van oferir al públic una conferència informativa, i la seua presidenta Patricia Muñoz.

Les diferents empreses i persones propietàries que van assistir. Van poder conèixer en la reunió en què consisteix el projecte de la EGM. Quins són els passos a seguir per a desenvolupar-lo en benefici individual de cada empresa i en conjunt de totes les que formen aquesta àrea industrial.

“Si volem que la nostra àrea industrial tinga un impuls i compte amb millores reals és molt important eixa col·laboració entre les entitats públiques i privades. “ Va destacar l’alcaldessa a la seua intervenció.

Es tracta d’una proposta de millora de gestió i modernització de l’àrea empresarial El Bony. Que compta amb més de 500 propietaris a dia de hui,  per al  desenvolupament econòmic i sostenible de Catarroja.

Precisament, la EGM és una figura de gestió, manteniment i desenvolupament de serveis de valor afegit en les àrees industrials de la Comunitat Valenciana i que té un important rol en la representació i intermediació entre els interessos dels propietaris i els de l’Ajuntament.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.