La falla Sant Valerià de Torrent recull més de 500 quilos d’aliments no peribles

La falla Sant Valerià recull més de 500 quilos d’aliments no peribles en el seu concurs de playback infantil

El Auditori de Torrent va acollir diumenge passat la gran final del concurs solidari de playback infantil, organitzat des de fa més de 30 anys per la falla Sant Valerià, en el qual van participar les comissions falleres d’Antonio Pardo, Nicolás Andreu, Parc de Trènor, San Roc i Camí Reial. Totes les falles participants van aportar aliments no peribles en concepte d’entrada, aconseguint recollir més de 500 quilos en benefici de Càritas (parròquia de la Sagrada Família).

La Falla Antoni Pardo va guanyar el primer premi en la modalitat musical, gràcies a la seua posada en escena ambientada a Àfrica; per part seua, la falla Camí Reial es va fer amb el premi a la millor imitació temàtica pel seu tribut a la Figura d’Encert Casal; mentre que la falla Sant Valerià va obtindre el guardó al millor playback individual amb la interpretació de Lola Flores.

La fallera major infantil de Torrent, Lorena Gonzalez, la seua cort d’honor i els representants infantils de la comissió de Sant Valerià, Erika Jordan i Ezequiel Atienza, van fer el lliurament dels premis al costat del regidor de Falles, José Pascual Martínez.

Comenta la notícia