La fallera major infantil de València assisteix a la presentació dels esbossos de les falles de Mislata

Sara Larrazábal i la seua cort, de la qual forma part la mislatera Lucía Guijarro, va participar el diumenge en l’acte conjunt de les onze comissions de la ciutat

L’Agrupació de Falles de Mislata va organitzar diumenge passat en el centre municipal de Maestro Palau una nova edició de l’Exposició d’esbossos fallers, un acte en el qual cadascuna de les 11 comissions de la ciutat presenten el projecte dels seus futurs monuments. Tots els presidents i falleres majors de Mislata van anar pujant a l’escenari per a explicar als assistents com seran els monuments que es plantaran als carrers de Mislata el mes vinent de març.

Els representants de les falles Creu i Mislata, Felipe Bellver, Antonio Molle-Gregorio Gea, Pare Santonja, Quint-Pizarro, Salvador Giner, Lepanto, Eduardo Marquina, Doctor Marañón, Eliana-Cid i plaça de la Moreria van comentar els diferents temes dels seus dissenys. En els laterals del saló d’actes, onze cavallets contenien el secret millor guardat, els dibuixos de cadascun dels esbossos, perquè els assistents pogueren visitar l’exposició.

La presentació d’esbossos d’enguany va tindre una protagonista especial, la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, que va acudir a l’acte organitzat per l’Agrupació de Falles de Mislata acompanyada de la seua cort honor, de la qual forma part la mislatera Lucía Guijarro. Una vegada revelats els monuments de les pròximes Falles, les integrants de la cort d’honor van anar pujant a l’escenari per a rebre l’aplaudiment de les comissions de Mislata.

L’acte va estar presidit per l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Festes, Toni Arenas, i la presidenta de l’Agrupació de Falles de Mislata, Arantxa Olivas, així com diversos membres del Ple municipal que no van voler perdre’s tan significativa cita.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.