La falta de neteja i de seguretat, problemàtiques més exposades en el nou Consell dels Barris del PP de Torrent

Folgado: “en aquesta nova edició del Consell dels Barris, hem pogut comprovar com els problemes que en anteriors edicions ens van traslladar les associacions segueixen sense solucionar-se hui dia, fins i tot s’han intensificat en la majoria de zones de Torrent”.

“Amb el Consell dels Barris podem conéixer a fons la realitat de tots els racons de la ciutat i exigir al govern de PSOE i Cs exactament les demandes de la societat; les associacions veïnals tenen un paper fonamental en el dia a dia de Torrent i, segons sembla, el govern local òbvia aquesta importància”

Els populars de Torrent han celebrat una nova reunió del Consell dels Barris, on, diferents associacions veïnals de la ciutat de Torrent, han pogut traslladar les principals reivindicacions i problemàtiques dels seus barris.

El Consell dels Barris de l’1 de març de 2022 ha posat de manifest que, la inseguretat i la deficient neteja dels carrers de la ciutat, continuen sent els problemes comuns que més pateixen les diferents zones de la ciutat. Una altra queixa que les diverses associacions han manifestat és l’escassa comunicació i atenció per part de l’Alcalde i l’equip de govern amb el món associatiu veïnal.

La Presidenta i Portaveu local, Amparo Folgado, ha destacat que “en aquesta nova edició del Consell dels Barris, hem pogut comprovar com els problemes que en anteriors edicions ens van traslladar les associacions segueixen sense solucionar-se hui dia, fins i tot s’han intensificat en la majoria de zones de Torrent”.

“Amb el Consell dels Barris podem conéixer a fons la realitat de tots els racons de la ciutat i exigir al govern de PSOE i Cs exactament les demandes de la societat; les associacions veïnals tenen un paper fonamental en el dia a dia de Torrent i, segons sembla, el govern local òbvia aquesta importància” ha asseverat la líder popular.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia