La falta de test deixa a 3,5 milions de valencians en la fase 0 de la desescalada

Després de la mala notícia rebuda divendres passat pel Govern Espanyol en la que va deixar fora a la mitat de la Comunitat Valenciana de passar de fase i començar un nou procés de normalització, aquest cap de setmana i hui dilluns moltes han sigut les veus que no comprenien el canvi de criteri que va perjudicar els catorze Departaments de Salut que no complien, segons ells, els paràmetres indicats.

La realitat de la pandèmia és una altra molt diferent i les xifres ens diuen que set persones han mort en les últimes 24 hores en la Comunitat Valenciana i s’han registrat 16 nous casos positius per coronavirus. Així mateix, les altes hospitalàries s’acosten ja al 65% del total de casos positius.

Les Unitats de Cures Intensives de la Comunitat Valenciana no han registrat cap ingrés en les últimes 24 hores i es mantenen amb 87 pacients.

En l’àmbit Nacional, Espanya ha registrat hui un total de 123 mort, enfront dels 143 d’ahir diumenge, es tracta duna de les xifres més baixes de decessos des dels inicis del confinament. Cal afegir que per tercer dia consecutiu les persones mortes han baixat de 200.

Per una altra banda, les estadístiques de hui certifiquen que la mortalitat del coronavirus està experimentant una brusca frenada.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.