La festa comarcal de IDECO arriba a l’Antic Mercat de Torrent

El VI Premi ‘Carmen Valero’ s’entregarà a Lola Alfonso, mentre que el XII Premi ‘Quico Moret’ s’atorgarà a Josep María Soriano

Joan Iborra rebrà el XXV Premi d’Investigació de l’Horta Sud per la seua obra ‘l’Horta Sud agermanada’

Aquest matí, en l’habitual trobada de l’alcalde Jesús Ros amb els mitjans de comunicació, s’ha presentat la nova edició de la festa comarcal impulsada per l‘Institut d’Estudis Comarcals de l’Horta Sud (IDECO), que tindrà lloc divendres que ve 27 de maig, a les 19h, a la Sala Cívica de l’Antic Mercat. Durant la trobada, el nou president de IDECO, Josep Mª Tarazona, ha explicat que en l’esdeveniment tindrà lloc el lliurament dels guardons anuals, així com el premi d’investigació convocat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrent i la Mancomunitat de l’Horta Sud.


D’aquesta manera, el VI Premi ‘Carmen Valero’ serà atorgat a Lola Alfonso, en reconeixement de la seua labor de defensa i promoció de la llengua i la cultura valenciana. El XII Premi ‘Quico Moret’ enguany recaurà en Josep María Soriano, que serà distingit amb aquest guardó pel seu treball a l’hora de vertebrar, cohesionar socialment i desenvolupar cultural, educativa i econòmicament el patrimoni de l’Horta Sud. Finalment, Joan Iborra rebrà el XXV Premi d’Investigació de l’Horta Sud per la seua obra ‘l’Horta Sud agermanada’.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia