La Fira de la Tapa Tradicional d’Alaquàs

L’activitat, organitzada per l’Associació d’Hostalers i Restauradors d’Alaquàs (AHORA) amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs, va omplir de gom a gom el parc de la Sequieta durant els dies 31 d’agost i 1 de setembre

La Fira de la Tapa Tradicional d’Alaquàs va tancar ahir dijous 1 de setembre les portes amb un gran èxit de participació i un ambient immillorable. Durant les dues jornades de celebració, els restaurants participants van cuinar més de 7000 racions, una xifra amb la qual baten rècord i que deixa amb bon regust tant a visitants com a professionals de l’hostaleria.

En la Fira han participat els restaurants Flor de Canela, Cafetería Laguna Blanca, Gastrobar Restaurant Arrels, Hotel Plaza Alaquàs, La Nova Terreta, La Sequieta, Las Viandas de la Rosa, Carnicería Hortensia i Sabores de la Vid Vins i licors, que van mostrat¡r les seues millors creacions culinàries i part de la seua gastronomia. Durant els dos dies ha hagut també mercat artesanal a càrrec de Mans Artesanes d’Alaquàs i la participació de la Societat Gastronòmica El Cullerot. Ha comptat també amb un concert en directe el dimecres a càrrec Bèstia & Pop: tribut al pop i al pop rock nacional i el dijous hi va haver amenització musical càrrec de DJ.

Una cita gastronómica que ha destacat, segons els i les visitants, per la qualitat i creació de les tapes oferides i pel bon ambient compartit al parc de la Sequieta d’Alaquàs.

Comenta la notícia