La Fira de Sant Blai torna a Torrent tres anys després

Després de tres anys sense poder celebrar la fira de Sant Blai. Els veïns de Torrent s’han llançat al carrer en aquesta data tan senyalada a la ciutat. 

El carrer Ramón y Cajal s’ha omplit de paredetes de tot tipus. Al final del recorregut, s’han situat les atraccions per a xiquets i xiquetes. Els quals no tindràn temps de descansar en tot el día. 

El que té que aquesta tradició haja coincidit en día festiu es que aquest divendres s’ha tornat a exhibir de manera multitudinària després de la pandèmia. 

Assossiacions, institucions, comerços i, sobretot, els veïns i veïnes de Torrent. Tots han participat aquest matí en la inauguració de la fira de Sant Blai. Que enguany ha comptat com a principal novetat amb l’estrena de la fira del xocolate. . Aquesta fira es convertirà en una mostra on les empreses xocolateres del municipi puguen mostrar els seus productes a la ciutadania.

A banda, s’han organitzat degustacions de suc de taronja i també de gaiatos, una de les elaboracions més típiques que es mengen el Dia de Sant Blai. A més, també s’han cuinat 95 cassoles de Rossejat per a que tota aquella persona que ho desitge prove una ració d’aquest plat torrentí. El dia de Sant Blai continua, d’aquesta manera, marcat per la gastronomia local.

A més, la torre de Torrent tindrà el pròxim 3 de febrer una jornada de portes obertes perquè els veïns i veïnes puguen descobrir l’interior d’aquesta històrica edificació.

Després de tot, el més destacable es aquest divendres al matí en la capital de l’Horta Sud és que s’ha viscut el Sant Blai més multitudinari després de dos anys d’aturada per la pandèmia. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.