La Fira dels Drets de la Infància arriba als patis de les escoles de Picassent

Organitzada des de la regidoria d’Infància, amb esta iniciativa s’ha pretés donar a conéixer els drets dels infants d’una manera lúdica. 

Emmarcada dins la programació d’actes amb motiu del Dia Internacional de la Infància

Estos dies enrere ha estat celebrant-se, als centres educatius concertats i públics de Picassent, la Fira dels Drets de la Infància.

Una acció que s’ha portat a terme de la mà dels xiquets i les xiquetes que formen part del Consell de la Infància i l’Adolescència, i que ha consistit en una sèrie de jocs i activitats relacionades amb els Drets dels Infants dels que ha pogut gaudir  tot l’alumnat.

“Amb aquest tipus d’iniciatives el que pretenem és donar a conèixer de manera lúdica els Drets de la Infància entre la població infantil perquè el joc és una important font d’aprenentatge a estes edats”, afirma la regidora d’Infància, Raquel Hervás. Així, amb els consellers i les conselleres s’han organtizat 5 proves que l’alumnat havia de superar, i cada vegada que s’aconseguia superar una, s’obtenia un part de la col·lecció de llapiços dels Drets de la Infància.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.