La Fira Orienta’t fa una parada a Guadassuar per guiar l’alumnat d’ESO i batxillerat en el seu futur

La fira d’orientació educativa Orienta’t ha fet la seua parada a Guadassuar per oferir a l’alumnat de quart d’ESO i batxillerat informació, recursos i activitats que els ajuden en la seua presa de decisions.

En col·laboració amb l’administració pública i els centres educatius, esta fira té l’objectiu de sonar suport als orientadors i orientadores, complementant la tasca que es realitza des dels centres docents.

L’alumnat ha rebut atenció personalitzada sobre estudis, formació i eixides professionals de la mà de les organitzadores de la Fira i dels estands dels centres de formació professional PAX de València i Marcelino Olaechea, adscrit a la Universitat Catòlica de València, així com de l’Schola Idiomas de Montcada.

Un espai, en definitiva, perquè aquelles persones que ho tenen clar acaben de definir el seu camí i aquelles que encara no han trobat allò que més els agrada puguen conéixer totes les opcions.

Al matí, la fira ha estat oberta per als grups concertats de l’IES Didín Puig i el Col·legi Sant Francesc de Guadassuar i, per la vesprada, ha sigut el torn de familiars o persones que necessitaren orientació i assessorament. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.