La Galeria del Tossal acull la mostra de projectes expositius “Becoming/Unbecoming”

La mostra es podrà visitar fins al 26 de maig 

El regidor d’Acció Cultural, Patrimoni i Recursos Culturals, José Luis Moreno, ha inaugurat la mostra “Becoming/Unbecoming”

El regidor d’Acció Cultural, Patrimoni i Recursos Culturals, José Luis Moreno, ha inaugurat la mostra “Becoming/Unbecoming”, una exposició de projectes triada per un jurat multidisciplinar conformat per membres de l’Associació d’Artistes Visuals de València, Alacant i Castelló (AVVAC), l’Associació Valenciana de Crítics d’Art, l’Acadèmia de Sant Carles, la Facultat de Belles Arts i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de València. 

A la mostra s’hi pot vore el treball de Mar Reykjavik, Rafael Tormo Cuenca i Norberto Llopis Segarra, artistes que pertanyen a diferents generacions i tenen bagatges distints però que han trobat eixos temàtics en comú que travessen la seua pràctica, entre els quals allò impossible de resoldre, allò sense procedència, allò impertinent o inconvenient i les coses populars. 

Becoming/Unbecoming és el resultat d’un temps compartit en reflexió i crítica i la reivindicació de la contenció. Les conclusions de la conversa entre els tres artistes ha estat transcrita i relatada per Álvaro Devís, Maria Doménech i Óscar Cornago. 

La mostra estarà a la Galeria del Tossal fins al 26 de maig. De dimarts a dissabte es pot visitar de 16 a 19 hores. Diumenges i festius, l’horari és de 10 a 14 hores. L’entrada és lliure. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.