La Generalitat anuncia els abonaments turístics i descompte al transport públic

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la reactivació del programa Viatgem, que suposa el repartiment de més de 20.000 abonaments turístics a partir del dilluns. 

Paral·lelament, també s’ha anunciat un 30% de descompte a les tarifes del transport públic valencià a partir de l’1 de setembre. Esta rebaixa s’aplicarà a la targeta Suma, a l’abonament de 10 viatges, a la zona TAM d’Alacant, TRAM de Castelló i Metrobús, Metrovalencia, TRAM d’Alacant i EMT de València. 

El programa Viatgem de la Generalitat pretén estimular la demanda interna de turisme a setembre i així consolidar el treball a este sector. Així ho a afirmat Ximo Puig després de reunir-se amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el director general de Turisme, Herick Campos. 

I és que el sector turístic valencià, després de dos anys, està recuperant-se. Per això, tant els abonaments com el descompte del transport poden suposar l’allargament de la temporada turística, que podria ampliar el nombre de viatgers a setembre.

En esta idea arriba també el descompte al transport, que estarà disponible a partir de l’1 de setembre. Llevat dels bitllets senzills, d’anada i tornada, tots tindran aplicat automàticament el descompte, com el Suma 10 d’una zona, que passa de 8 euros a 5’6, o el bonobús, que costarà 4’80 en lloc de 6’80. Uns descomptes que, sumats a l’abonament gratuït de Renfe fins a desembre, abaratiran els viatges per tota la Comunitat Valenciana.

Comenta la notícia