La Generalitat conclou les obres del nou control d’accés a l’estació ‘d’Empalme’ de Metrovalencia amb una nova línia de validació

S’han col·locat passos estàndard i de PMR, una expenedora automàtica de títols, dos intèrfons i s’ha barrat l’entrada a l’andana en direcció a Bétera i Llíria
En 2014 es va separar el trànsit de viatgers de les Línies 1 i 2 del metre de la circulació de la Línia 4 del tramvia

La Generalitat ha conclòs obres del nou control d’accés a l’estació ‘d’Empalme’ de Metrovalencia amb una nova línia de validació. Amb aquesta actuació totes les entrades i eixides de la instal·lació estan automatitzades per a evitar el possible accés de viatgers sense títol de transport.

Ferrocarrils de la Geneneralitat Valenciana (FGV) ha finalitzat les obres, per valor de 108.544,32 euros, IVA inclòs, d’una última línia de validació en l’andana en direcció a Bétera i Llíria, en el qual s’han col·locat controls de pas estàndard i per a Persones de Mobilitat Reduïda (PMR), una expenedora automàtica de títols de transports, dos intèrfons i el clos necessari per a tancar accessos incontrolats.

En 2014, l’empresa pública va modificar l’accés a la zona de transbord de l’estació d’Entroncament amb noves cancel·ladores que van separar el pas entre el metre i el tramvia en una instal·lació en la qual conflueixen les dues destinacions del nord de la província de les Línies 1 (Bétera-Villanueva de Castellón) i 2 (Llíria-Torrent Avinguda) de metre, amb la Línia 4 del tramvia (Mas del Rosari-Doctor Lluch).

En aqueix moment es van instal·lar tretze cancel·ladores per a regular els moviments dels passatgers entre tots dos mitjans de transport, ja que en 2013 es va delimitar el pas dels usuaris de metre i tramvia.

L’estació d’Entroncament de Metrovalencia es va obrir al públic al març de 2001 com un nus intermodal del metre i el tramvia. En 2019 l’estació va sumar un total 687.355 viatgers en les línies de metro i 113.035 en la Línia del tramvia.

Aquesta actuació està recollida en el conjunt d’accions establides contra el frau que FGV va començar a implantar fa anys en la xarxa de Metrovalencia, amb l’objectiu de disminuir l’índex d’impagats que, en els últims anys, s’ha reduït significativament.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.